DESPRE NOI

PORTALO CREATIVE GROUP

SUNTEM O ECHIPA DINAMICA SI CREATIVA


Am a luat fiinta la inceputul lui 2017 din dorinta de a oferi clientilor servicii video de inalta calitate si printre altele, sa sprijine fotografia si videografia de nunta prin educatie. Intalniri cu oameni si cu idei de valoare, deschiderea catre stiluri diferite, aderarea la niste principii si practici sanatoase, crearea unor conexiuni importante, posibilitatea de a fi în mijlocul acestei lumi a fotografiei si a videografiei si nu la o margine a ei – toate aceste lucruri si multe altele fac parte din ceea ce ne-am propus sa oferim.

PORTALO CREATIVE GROUP SRL are in portofoliu proiectele WEDDCAMP CONFERENCE, poate cea mai apreciata conferinta dedicata fotografiei de nunta din Romania, si revista online WEDMAG, care publica anual “Best of Weddings” si “100 Fotografii de nunta”.

WEDDCAMP strange anual peste 150 de fotografi de nunta din Romania, dar si de peste hotare, si are invitati ca speakeri o parte dintre cei mai buni fotografi de nunta din lume si din Romania.

Fiecare editie este diferita ai complet noua. O parte din noutate este data de faptul ca vin alti speakeri mereu, din alte tari si cu alte experiente, se ating noi subiecte sau sunt abordate diferit. Continuam sa invitam nu doar fotografi de nunta cu stiluri diferite, dar si fotografi care nu au tangente cu nuntile sau chiar personalitati din cu totul alte domenii, care insa ne-ar putea deschide niste orizonturi utile.

Avem convingerea ca un fotograf de nunta trebuie sa fie, in primul rand, un fotograf adevarat si sa invete continuu. WEDDCAMP isi asuma cu placere riscul de a oferi nu doar ceea ce se cere, ci si ceea ce naste noi intrebari si solutii. Aceasta este noutatea controlata, sa zicem. Dar exista si o parte pe care nici noi nu o controlam si care este la fel de importanta, care tine mai degraba de dinamica relatiilor dintre cei prezenti.

WEDMAG promoveaza furnizori cu standarde ridicate de calitate si profesionalism, ce aduc inovatie si sunt dedicati pe deplin produselor si serviciilor oferite. Furnizorii recomandati de WEDMAG au o reputatie foarte buna. Vizitatorii au incredere in filtrul aplicat in prealabil numerosilor furnizori din piata prin prisma experientei si a cunoasterii foarte bune a pietei de catre echipa noastra.Prin Blogul WEDMAG si informatia actualizata des, interesul vizitatorilor este pastrat la un nivel ridicat. Un procent important al vizitatorilor ce urmeaza sa aiba nunta in urmatoarele 12 luni revin periodic pentru informatii, sugestii si recomandari.Colaboratorii si furnizorii promovati in WEDMAG colaboreaza strans cu echipa noastra pentru a prezenta in forme cat mai atragatoare ultimele tendinte, produse si servicii oferite.

Suntem o echipa dinamica, ne adaptam repede la orice situatie si gasim solutii optime in cel mai scurt timp.

VREI SA COLABORAM? DA-NE DE VESTE!